MEER VERKOPEN BASIS Meer informatie


Meer verkopen met je webshop


De doelstelling
De doelstelling van deze cursus is om meer inzicht te geven in het online verkoopproces, welke factoren hierbij een rol spelen en hoe deze factoren positief beïnvloed kunnen worden met als doel de online verkopen te verhogen.

De inhoud
In deze cursus wordt uitleg gegeven hoe een online verkoopproces verloopt en welke factoren daarbij een rol spelen. Vervolgens wordt uitgelegd hoe deze factoren positief beïnvloed kunnen worden om zo het online verkoopproces te kunnen verbeteren.

De opbouw
In iedere les wordt de noodzakelijke kennis gegeven inclusief duidelijke voorbeelden. De hoofdstukken zijn inclusief praktische opdrachten die helpen om het geleerde in praktijk te brengen. De lessen zijn inclusief antwoorden op veelgestelde vragen.

De cursus bestaat uit 6 lessen:

Les 1: Inleiding online verkopen
In deze les wordt een globaal overzicht gegeven van het online verkoopproces en een globaal overzicht van de factoren die daarin een rol spelen zoals: aantal bezoekers, vindbaarheid product, hulp bij plaatsen bestelling en de zorg voor een tevreden klant die terugkeert.

Les 2: Aantrekken van (meer) bezoekers
In deze les wordt ingegaan op het aantrekken van (meer) bezoekers, hierbij ingezoomd om de verschillende mogelijkheden om bezoekers aan te trekken en om dit te aantal te verhogen.

Les 3: Beter vinden van het product

In deze les wordt uitgelegd welke factoren een rol spelen bij het vinden van een product en legt vervolgens uit hoe deze factoren geoptimaliseerd kunnen worden.

Les 4: Meer hulp bij plaatsen bestelling
In deze les wordt uitgelegd dat er mogelijk drempel zijns die een bezoeker ervaart bij het plaatsen van een order. Vervolgens wordt uitgelegd hoe deze drempels verlaagt kunnen worden

Les 5: Meer tevreden klanten die terugkeren

In deze les wordt uitgelegd wat moet gebeuren om een order tot tevredenheid bij een klant aan te leveren en hoe deze klant kan worden gemotiveerd om een vervolgorde te plaatsen.

Les 6: Conversie: Meten=Weten
In deze les wordt uitgelegd hoe de effectiviteit van het gehele verkoopproces, maar ook van de deelstappen kan worden gemeten n hoe dieze inzichten kunnen helpen om de (deel)processen verder te verbeteren.

Veel gestelde vragen
Op deze pagina vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.

Stel je vraag
Heb je een vraag en staat het antwoord niet bij de Veel gestelde vragen, stel dan hier je vraag.

Opgelet!
Heb je na de Basis cursus behoefte om meer informatie en uitleg te krijgen dan kun vervolgens ook de online MEER VERKOPEN Pro cursus volgen. Deelnemers die de online MEER VERKOPEN Basis cursus hebben gedaan krijgen €9,50 korting.

Geïnteresseerd? Wil je meer weten over MEER VERKOPEN? START nu de MEER VERKOPEN Basis cursus.

Powered by webXpress