SEA BASIS Meer informatie


Online SEA Basis cursus


SEA staat voor Search Engine Advertising in goed Nederlands is dat Zoekmachine Adverteren. Deze cursus is zeer geschikt voor iedereen die meer wil weten over het adverteren met Google Adwords. 

De doelstelling
De doelstellingen van deze cursus zijn om de werking van Adwords uit te leggen, een aantal handige instellingen uit te leggen, dieper in te gaan op de Kwaliteitsscore en toe te lichten hoe het succes van een Adwords cammpagne meetbaar gemaakt kan worden. 

De inhoud
In deze online SEA Basis cursus wordt de basis van Google Adwords uitgelegd. Verder wordt er een aantal handige tips gegeven met betrekking tot instellen. Een belangrijke indicator is de Kwaliteitsscore, deze wordt in detail uitgelegd en hoe je deze in je voordeel kunt gebruiken. De cursus sluit af met een uitleg hoe je de effectiviteit van een Adwords campagne kunt meten.

De opbouw
In iedere les wordt de belangrijke kennis gegeven inclusief duidelijke voorbeelden. De hoofdstukken zijn inclusief praktische opdrachten die helpen om het geleerde in praktijk te brengen. De lessen zijn inclusief antwoorden op veelgestelde vragen en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De cursus bestaat uit 4 lessen:

Les 1: De werking van Adwords

Les 2: Handige instellingen

Les 3: De alles verbindende kwaliteitsscore

Les 4: Meten=weten

Veel gestelde vragen

Geïnteresseerd? Wil je meer weten over SEA? START nu de basis cursus.
Powered by webXpress