SEO BASIS Meer informatie


Online SEO Basis cursus


SEO staat voor Search Engine Optimization in goed Nederlands is dat Zoekmachine Optimalisatie. Deze cursus is zeer geschikt voor iedereen die een betere positie wil scoren in zoekmachines. 

De doelstelling
De doelstelling van de SEO Basis cursus is om website (en webshop) beheerders uit te leggen welke factoren een rol spelen bij de vindbaarheid van een site en hoe deze factoren positief beïnvloed kunnen worden met als resultaat een betere vindbaarheid.

De inhoud
In deze online SEO Basis cursus wordt de werking van zoekmachine optimalisatie uitgelegd. De doelstellingen van deze cursus zijn om de werking van zoekmachines uit te leggen, kort samen te vatten hoe het zoekproces in elkaar zit, uitleg te geven over het bepalen van zoekwoorden en deze optimaal in een pagina te gebruiken en uit te leggen hoe webpagina's verbeterd kunnen worden. 

De opbouw
In iedere les wordt de belangrijke kennis gegeven inclusief duidelijke voorbeelden. De hoofdstukken zijn inclusief meerkeuze vragen om de kennis te testen. De lessen zijn inclusief antwoorden op veelgestelde vragen.

De SEO Basis cursus bestaat uit 5 lessen:

Les 1: De werking van zoekmachines
In deze les wordt de werking van zoekmachines toegelicht. Hoe analyseren zoekmachines sites en waar kijken zoekmachines na en waarom is dat belangrijk.

Les 2: Het zoekproces
In deze les wordt het zoekproces in stappen opgedeeld. Hoe zoekt iemand en hoe kun je daar met de vindbaarheid goed op in spelen.

Les 3: Bepalen van zoektermen en het toewijzen aan pagina's
In deze les wordt uitgelegd hoe je de zoektermen bepaald en hoe je vervolgens de zoektermen aan pagina's kunt toewijzen.

Les 4: Correct vullen van webpagina

In deze les wordt uitgelegd hoe de zoektermen in de pagina moeten worden opgenomen zodat de pagina's voor zowel bezoekers als zoekmachines goed leesbaar zijn.

Les 5: Meten van positie en optimaliseren
In deze les wordt uitgelegd hoe je posities in zoekmachines kunt meten en hoe je vervolgens je positie verder kunt verbeteren.

Veel gestelde vragen
Op deze pagina vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.

Stel je vraag
Heb je een vraag en staat het antwoord niet bij de Veel gestelde vragen, stel dan hier je vraag.

Opgelet!
Heb je na de Basis cursus behoefte om meer informatie en uitleg te krijgen dan kun vervolgens ook de online SEO Pro cursus volgen. Deelnemers die de online SEO Basis cursus hebben gedaan krijgen €9,50 korting.

Geïnteresseerd? Wil je meer weten over SEO? START nu de SEO basis cursus.


Powered by webXpress