SEO PRO Meer informatie


Online SEO Pro cursus - meer informatie


SEO staat voor Search Engine Optimization in goed Nederlands is dat Zoekmachine Optimalisatie. Deze cursus is zeer geschikt voor iedereen die een betere positie wil scoren in zoekmachines. 

De doelstelling
De doelstelling van de SEO PRo cursus is om website (en webshop) beheerders uit te leggen welke factoren een rol spelen bij de vindbaarheid van een site en hoe deze factoren positief beïnvloed kunnen worden met als resultaat een betere vindbaarheid.

De inhoud
In deze online SEO Pro cursus wordt de werking van zoekmachine optimalisatie uitgelegd. De doelstellingen van deze cursus zijn om de werking van zoekmachines uit te leggen, kort samen te vatten hoe het zoekproces in elkaar zit, uitleg te geven over het bepalen van zoekwoorden en deze optimaal in een pagina te gebruiken en uit te leggen hoe webpagina's verbeterd kunnen worden. 

De opbouw
In iedere les wordt de belangrijke kennis gegeven inclusief duidelijke voorbeelden. De hoofdstukken zijn inclusief praktische opdrachten die helpen om het geleerde in praktijk te brengen. De lessen zijn inclusief antwoorden op veelgestelde vragen en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De cursus bestaat uit 5 lessen:

Les 1: De werking van zoekmachines
In deze les wordt de geschiedenis van zoekmachines uitgelegd en wordt dieper ingezoomd op Google en wordt uitgelegd welke belangrijke factoren een rol spelen in het Google algoritme.

Les 2: Het zoekproces
In deze les wordt uitgelegd hoe het zoekproces in elkaar zit en hoe deze kennis van zoekproces een rol speelt in het optimaliseren van de vindbaarheid.

Les 3: Bepalen van zoektermen en het toewijzen aan pagina's
In deze les wordt uitgelegd hoe zoektermen bepaald kunnen worden en hoe uit alternatieven de meest kansrijke zoekterm gekozen kan worden. Verder wordt in deze les uitgelegd hoe deze zoektermen aan de verschillende pagina's kunnen worden toegewezen.

Les 4: Correct vullen van webpagina
In deze les wordt uitgelegd hoe de zoekwoorden het beste in de pagina's kunnen worden toegevoegd. Content is voor Google heel waardevol. Het is belangrijk om te weten waar de zoektermen geplaatst moeten worden en hoe ze eventueel benadrukt kunnen worden.

Les 5: Meten van positie en optimaliseren
In deze les wordt uitgelegd hoe je de positie in Google kunt meten en hoe de resultaten van deze metingen kunnen helpen om de vindbaarheid van website en/of webshop verder te verbeteren.

Veel gestelde vragen

Stel een vraag

Geïnteresseerd, wil je meer weten over SEO, START dan nu de online SEO Pro cursus!

Powered by webXpress