Website promotie

Tips website promotie

Tips met betrekking tot het promoten van uw website

  • Gebruik wat u heeft: Zet behalve uw logo en bedrijfsnaam ook uw website en e-mailadres op uw briefpapier, visitekaartjes, bedrijfswagens, brochures, advertenties te vermelden. Zo laat u duidelijk zien dat u op het internet te vinden bent.

  • Scoor hoog in google: Belangrijk is om hoog te scoren in Google en bij voorkeur op de eerste pagina vermeld te worden. Meld je website daarom aan bij Google. Optimaliseer de website voor belangrijke zoektermen. Verder kunt u gebruik maken van Google Analytics en de resultaten gebruiken om de website verder te optimaliseren.

  • Regel links vanaf andere sites: Zorg dat andere sites die dezelfde doelgroep hebben uw link op hun website plaatsen. Als u dit bij meerdere websites doet kan dit al snel extra bezoekers opleveren.

  • Maak actief gebruik van social media: Social media is nu echt een hype, dus maak daar gebruik van als dat kan! Twitter, Facebook, en noem maar op zouden u en uw bedrijf/site kunnen helpen extra bezoekers te trekken.

  • Adverteer met Google Adwords: Door het plaatsen van advertenties via Google Adwords wordt uw website op meerdere plekken getoond. Het voordeel is dat de vertoning gekoppeld kan worden aan zoekwoorden en dat er alleen betaald moet worden als er daadwerkelijk geklikt is.

  • Geef iets weg, doe een actie: Voor bezoekers is het altijd leuk als zij iets gratis kunnen verkrijgen. Misschien willen ze daar zelfs wel een e-mailadres voor geven. Zo'n actie kan veel bezoekers opleveren. Een dergelijke actie moet natuurlijk ook gepromoot worden!

  • Maak een nieuwsbrief: De nieuwsbrief is heel erg handig om nog meer omzet uit uw bestaande klanten te genereren. Ook kunt u geïnteresseerden op de hoogte houden van nieuws tips of aanbiedingen. Zorg dus dat het eenvoudig is om je aan te melden voor de nieuwsbrief op de website.

  • Adverteer op populaire sites: Een goede manier van reclame maken is het plaatsen van banners op andere populaire websites. Maak een banner die de aandacht trekt en uw activiteiten in één oogopslag duidelijk maakt.

  • Maak uw site wervend: Uw teksten op uw site moeten helder en zonder fouten zijn. Gebruik afbeeldingen maar niet te veel! Zorg dat de bezoekers makkelijk contact met u op kunnen nemen. Wees ook altijd eerlijk en realistisch.Powered by webXpress